Ma lép fel a MüPában a Rupa and the April Fishes, amiről most a fokozatokat mellőzve mondjuk csak azt, hogy egy nagyon jó zenekar San Francisco-ból. Rupa, a frontleány pedig nagyon helyes és karizmatikus személyiség, aki egy csomó vörösbort is megitatott velem a Sziget öltöző-barakkjában. Ezt az interjút még két éve csináltam vele, elég hosszúra sikerült és aztán mostanáig volt érkezésem leírni.

Láttam, hogy táncolsz a Los de Abajo-ra, pár perccel azután, hogy lejöttetek a színpadról. Ezt nem sok zenész csinálná így, vagy mert fáradt vagy már elmúlt belőle a kíváncsiság a többi zenész iránt.

Na neee!!! Akkor ők nem igazi zenészek. Szerintem a legtöbb zenész imádja a zenét, legalábbis akiket ismerek. A jó zenészekben van szenvedély a zene iránt, ez a legfontosabb.

Van ez a romantikus sztori rólad, hogy egyszerre vagy orvos és zenész, ezt mindenki könnyes szemmel említi meg, aki ír rólad. Sosem tudtam eldönteni, hogy ez egy kissé kiszínezett marketing-szelete a valóságnak vagy tényleg bejársz és gyógyítasz rendesen.

Ez az igazság, nem marketing.